Σάββατο 13 Απριλίου 2013

  Legacy Miniatures

Μια μοντελιστική ματιά στην  Ελληνική εταιρία 


Αν και λίγος  καιρός έχει περάσει από την  μέρα που στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε η εταιρία
 Legacy Miniatures η αίσθηση μας είναι ότι έχει παγιωθεί στη συνείδηση των μοντελιστών σαν μια από τις καλύτερες  πολλά υποσχόμενη και με προοπτική εταιρία ,στο χώρο της φιγούρας .
  Από την πρώτη κιόλας φιγούρα που έβγαλαν στην αγορά ήταν εμφανές ότι δεν θα έκαναν συμβιβασμούς στην ποιότητα διαλέγοντας πρώτης γραμμής γλύπτες για την δημιουργία των πρωτοτύπων της,άριστη ποιότητα ρητίνης για τις χυτεύσεις των φιγούρων καθώς και καταξιωμένους καλλιτέχνες για τα box art.
Μακεδονομάχος 54mm

 Τα καλαίσθητα πρακτικά κουτιά  με Cover graphics & box art έχουν γίνει σήμα κατατεθέν  και βοηθούν πολύ, μαζί με τις οδηγίες χρωμάτων ακόμα και τον νέο μοντελιστή  που δεν έχει μεγάλη εμπειρία ,να έχει υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα .

Τέλος η μέχρι τώρα θεματολογία  αγγίζει νομίζω όλους μας.Ιδιαιτέρα τώρα με τις καταστάσεις που βιώνουμε,οι φιγούρες και τα μπούστο με τους Έλληνες που αγωνίστηκαν σε δύσκολες για το έθνος στιγμές  είναι πιο επίκαιρες από ποτέ .

Σίγουρα  τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλο αυτό οφείλεται στη μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φιγούρας του ιδιοκτήτη και ιδρυτή της Legacy Miniatures Ζαχαρία Ανδριόπουλο
Τις φιγούρες και τη βάση που έχει κυκλοφορήσει τελευταία στην αγορά θα τις βρείτε στο κατάστημα της Legacy Miniatures στην  Ιπποκράτους 107 Αθήνα τηλ.  6946093185.
Επίσης μπορείτε να τις προμηθευτείτε στέλνοντας mail  legacy_miniatures@yahoo.gr  και από το site της  http://www.akritisminiatures.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε Σχόλιο. Προσβλητικά και υβριστικά θα σβήνονται...